Gå til innhald

25. mai

mai 26, 2018

25.mai er og ein spesiell dato i heimen. I dag er det 33 år sidan me vart gifte i Gjesdal kyrkje. Dette biletet teikna Ingrid til meg på dagen i fjor, og det toler å bli vist igjen Då me gifta oss hadde syrinane eg hadde tenkt å ha i brurebuketten ikkje sprunge ut, så det fekk bli liljekonvall i staden. I år er det full sommar og truleg den varmaste bryllaupsdagen me har hatt nokon gong. Det vart feira på «uteseveringa på Kjøkkenet» med figod utsikt til jærdagslivet i Storgata.

Før det hadde eg allereie rukke å halda eit lite party i den nye utestova på terrassen med dotter, dotterdotter og kaffi i ny mummikopp.

Det vart ein tur med barnevogn i det fantastiske sommarveret. Og om kvelden var det damekveld på Hundvåg hos Heidi saman med ein liten kavaler påti månadar som ikkje hadde tenkt å sova vekk eit hageselskap med ein gjeng interesante damer på femti pluss. Det er nemleg fleire enn meg som held seg med barnebarn, og det er grueleg gildt å få helsa på dei av og til.

Og om nokon skulle villeiast til å tru at fru Huskestuen på det næraste har teke ferie, så er det heilt feil. Store deler av dagen har gått med på å stabla på beina boka frå Skapande skriving. Det er veldig spennande å lesa og jobba med tekstar skrivne av barn og ungdom. Dersom eg skulle forska på noko ein gong i livet, så kunne det gjerne ha hatt med dette å gjera. Eg synest rett og slett at elevane mine skriv veldig interessante tekstar. Det same ser eg til dels med femteklassingane mine i skulen. Viss barn får plass til seg og kreativiteten sin, så har dei mykje å by på. Eg håpar boka blir ferdig i løpet av helga, for her er det mange andre prosjekt å plassera fingrane sine i og…

Heidi

 

From → Uncategorized

One Comment
 1. Kathy Ann Tveit permalink

  Hei Heidi.
  Alltid koselig å lese dine blogger.
  Jeg ønsker deg og dine ei fin og god helg i sommersola.
  Mvh
  Kathy Ann 😊🌷🍃

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: