Gå til innhald

27. mai

mai 28, 2018

EE8069FE-4A88-4212-877F-95FAE2F9E858

Eg hadde noko eg absolutt ville gjort ferdig før eg la
meg, men datamaskinen har hengd seg heilt opp og står bare og sviv. Han er kanskje rett og slett meir fornuftig enn meg og veit at det er måndag i morgon…

Eg torer rett og slett ikkje erstarta, for då er eg redd eg mistar timesvis av arbeid. Den einaste fornuftige løysinga blir å hurtigblogga på mobilen og koma meg i seng.

Dagens to kulturopplevingar var økumenisk gudsteneste på torget i dag i høg sommarvarme med eit smilande barnebarn i vogna, og ein fantastisk fin konsert i kyrkja i dag med innviing av nytt flygel. Eit stort kor med mange eg kjenner framførde «Visst skal våren komme» av Eyvind Skeie og Sigvald Tveit. Med veldig dyktige solistar og musikarar vart det ei sterk oppleving.

Dagens gåte kjem her: I dag morges hadde nokon sett fine hageblomar på trappa vår med eit kort der nokon gratulerte med bryllupsdagen. Me har ikkje klart å tolka signaturen nederst på kortet. Me har allereie takka ein feil person, og det er jo litt pinlig for begge partar… Dersom gjevaren les dette, vil me gjerne ha tak i rette vedkomande slik at me kan takka fint… 🙂

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: