Gå til innhald

Luke 17-2019

desember 17, 2019

I luke 17 er det så masse innhald at det mest ikkje er plass til bokstavar og ord i tillegg. Nokre linjer skal eg likevel få pressa inn.

Dagen begynte med ein reparasjonsaksjon for to boksar knuste peparkaker. For to veker sidan i dag stod dei på toppen av ei latmannsbør med ei trapp, begge datt av og møtte golvet med eit smell. På trass av at loka at på plass, så vart nesten alle kakene knust.

For å unngå at den unge bakaren som hadde gleda seg til dekorseansen skulle bli like knust som kakene gjaldt det å finna ein gjenbruksplan. Løysinga viste seg å bli cake-pops, noko eg aldri følt hadde laga, smulane vart blanda med vanuljekrem og smelta sjokolade. Så vart dei sette på pinne, trekte med sjokoladeglasur og rulla i kakepynt. Eit intetessant prosjekt.

Med skriveelevane år eg graut og las Obstfelder sitt julaftendikt som eg filisoferte over i lag med ungdomane. Spennande! Nå må eg dessverre ta dagen med for landing om eg skal koma meg opp i morgon.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: