Gå til innhald

Nydeleg siste feriekveld

juni 12, 2022

I dag kjørde me ned Gudbrandsdalen med ein ekstra sving innom Toten før me kom til Røyse der me ville bruka sundagsettermiddag og kveld i lag med gode venner. Av alle ting var me innom søstrene på Engen kloster fordi Leif lurte på om han hadde gløymt ein caps det då han var på pilgrimsvandring for snart to år sidan. Det viste det seg at han ikkje hadde gjort…

Me har hatt ei nydeleg landing av ferien her hos Torun og Torbjørn. Me har ete deilig mat, prata mykje, ledd mykje og vore på ein fin tur i skogen. Der lukta det så godt etter regnet av skog og alle slags blomar. Me såg ekorn og rådyr og høyrde eit kull hakkespettungar ropa på mat frå eit reir i eit tre me passerte. I morgon set me kursen heimover til eit begrensa antall kvardagar før skuleferien tek til.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: