Gå til innhald

Luke 20- 22

desember 20, 2022

Luka i dag er fyld med ganske mykje: Siste skuledag før jul med elevane, smørbrød med personalet, ein stykk koronavaksine nr 4 og venninneforening om kvelden. Innimellom vart det tid til å pakka inn store mengdar julegavar.

I dag stod elevane for programmet på skulen. Ein av gutane hadde laga film om klassen sin og brukt ein app der ein via eit foto kan få personen på fotografiet til å synga og dansa. På den avfotograferte filmen på biletet over er eg i ferd med å synga ein julesong…

Drop-in-vaksinering var gode greier. Då eg ankom rådhuset eit par minutt etter at dei opna vart eg geleida in i kommynestyresalen av ein person i gul refleksvest. Dei hadde laga to improviserte avlukke lengst framme der to sjukepleiarar vaksinerte fortløpande. Etterpå var det registrering av identitet før ein sette seg på ein stol for å venta under observasjon i tjue minutt. Det gjekk raskt og heilt smertefritt, og eg var så heldig å møta ei eg kjenner som vart vaksinert omtrent samtidig med meg slik at me kunne bruka ventetida til å prata og le. Nå er det nøyaktig eitt år sidan sist vaksinedose. Den gangen vart det sagt at den nye sprøyta begynte å virka beskyttande allereie eit par døgn etter at dosen vart sett. Det kjennest bra å ha fått vaksinepåfyll, og det er lov å håpa at eg skal sleppa lett unna biverknadar denne gongen og.

Elles så kjennest det veldig bra å ha fått juleferie. Eg har sprunge litt bak meg sjølv, så eg tenkjer at i morgon må det først og fremst vlu den store ryddedagen slik at det kan begynna å nærma oss jul hos oss og.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: