Gå til innhald

16.mai

mai 16, 2023

I dag har me øvd på 17.mai- songar og pynta klasseromet ferdig til kafé. Eg sende elevar ut for å plukka løvetann som me pynta med i vindaugskarmane. Eg håpar dei fortsatt er fine i morgon I siste time fekk dei vera med og gå i øvingstog opp til Bryneheimen.

Vesle Tage kom i dag. Flyturen hadde gått veldig bra. Nå heng 17.mai- antrekket hans nystroke over ein stolrygg og ser bittelite ur. Me håpar at han ikkje har vakse frå det før førstegongs bruk. Han veks i høgt tempo og er alltid svolten, og forøvrig det vakraste og søtaste vesen ei mormor kan drøyma om. Nå har eg stroke, rydda pynta litt og pynta ei kake etter at dei andre gjekk til ro.

Nå skal eg koma meg i seng for nå sovnar eg mens eg skriv. Dei melder opphaldsvêr og nordavind i morgon n. Akkurat nå høyrer eg lyden av ei kraftig regnbyge. Håpar ho har regna frå seg før barnetoget, og at alle i huset får litt nattesvevn.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: