Gå til innhald

Streif av sommar

mai 21, 2023

I dag var plutseleg sommaren her, i alle fall viss ein har ein «liven udeplass» slik som Ingrid og Oddvar.

Føremiddagen var av det trivelege slaget som bare lagar seg sjølv på uventa vis. Først hadde me koseleg sundagsfrokost med overnattingsgjestene våre, så dukka det opp venta og uventa gjester. Plutseleg stod min gamle venn og kollega Stig i stova vår. Eg trudde nesten ikkje mine eigne auge, for han bur for tida veldig langt unna. Det er den typen overraskelsar eg kan lika. Dessverre stod me nesten på farten, men ein liten prat blei det tid til mens eg trødde i han det siste lille sjokoladekakestykket som var igjen på fatet.

Hos Oddvar og Ingrid var det full sommar. Der hadde me familiemiddag og koste oss med nydeleg pizza bakt i uteovnen. Min eldste svigerson imponerte som pizzabakar og toppa det heile med heimelaga iskake. Ungane koste seg i sommarantrekk og leika på plenen med onklane sine. Min yngste svigerson imponerte med sjongleringskunstar så her kjem kompetansen flytande til familien.

Sundagen vart avslutta med rigging av bønevandring og kveldsgudsteneste i kyrkja med besøk frå Kirkens bymisjon og song og musikk av Jarle Obrestad.

Kirkens bymisjon har som mål å spegla og respektera alle menneske sin eigenverdi og å visa alle menneske kjærleik og omsorg. Det er målsetningar eg har sansen for.

I morgon reiser gjestene og eg skal tilbake på jobb. Med andre ord er eg innhenta av kvardagane. Heldigvis er dei fine dei og.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: