Gå til innhald

20.mai

mai 20, 2023

Etter ein iskald 17.mai har temperaturen vore stigande. I dag var det 14 grader og nesten varmt. Spebarnslivet fortset i heimen, me byssar, kosar og djupdykkar etter babysmil. I dag har den unge mannen har ein god dag med opptil fleire smil og lite sutring. Det blir tomt og trist når han reiser, men det har me ikkje tenkt å bekymra oss over endå.

I løpet av dagen har fleire vore innom for å helsa på det nye vesle mennesket me har i hus for tida. Det har vore fint. Elles har Sunniva lært oss nye knep i pizzalagingens kunst. Me har hatt besøk av to små jenter som har rigga dokkesjukehus i eit hjørne av stova og brukt store mengder plaster på dokkesår og skadde dokkebein.

Nokre dagar spring forbi utan at ein heilt veit kor dei har teke vegen. Dette er ein av dei. Då resten av husfolket gjekk til ro og barnet var byssa og sov i nestet sitt skulle eg skriva blogg og diverse anna, men då sovna eg like godt i sofaen ved sida av han. Nå er skaden retta opp, og me får vel tusla oss inn i senga.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: