Gå til innhald

26.mai

mai 26, 2023

I dag fekk eg melding frå far om at han hadde vore innom og lagt liljekonvall og syrinar i vasken på badet nede. Kanskje det var ein kommentar til at eg nesten påstod på bloggen min i går at ingen av desse blomane hadde sprunge ut endå?

Fine var dei i alle fall, og eg vart veldig glad. Begge deler høyrer til under mine absolutte favorittblomar saman med blåklokker, tiriltunger, kornblomar, valmuer og solsikker og sikkert mange fleire viss eg får tenkt meg om. Fleire presangar har eg og fått i dag. Så mange gilde folk eg kjenner.

I dag var det absolutt fantastisk å kunna ta ein sein og roleg morgon. Eg gav meg til og med lov til å lesa ut ei bok eg begynte på i går kveld, Ingebrikt Steen Jensen si bok om å leva med demens. Han skriv om ein av dei sjukdomane dei fleste av oss er livredde for å få, men det er på mange måtar likevel ei livsbejaande bok med mykje livsoptimisme.

Kveldane er lange og lyse, nå ventar me bare på varmen. Akkurat som i mai alle andre år lurer eg litt på kor dagane blir av. Dei renn som sand mellom fingrane eller bles vekk med nordavinden. Men fine er dei, og me klamrar oss fast så godt me kan. Det kjem rolegare dagar etter dette…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: