Gå til innhald

25.mai

mai 25, 2023

Dagens bilete er barnekunst frå kunst og handverkstimen i dag. Eg stolar på at kunstnaren, som forresten heiter Magnus, ville gitt meg lov.

Sidan eg jobbar ein kveld i veka i kulturskulen, styrer eg fredagen frå «heimekontor». Det er nydeleg å sova utan aktivert vekkerklokke. Sidan summen av stillingane mine i år blir ca 100%, seier det seg nesten sjølv at eg ikkje får unna alt lønna arbeid på fire dagar. Det blir ganske mykje jobbing med skule og kulturskule på fredagar og, men det er er fint å kunna styra tida sjølv og gjera noko heilt anna sånn av og til.

Denne torsdagen er eg veldig klar for helg, med to planleggingskveldar og ein kveld i kulturskulen har det gått heilt i eitt sidan måndag morgon.

I dag har me forresten bryllaupsdag, me gifta oss for 38 år sidan viss eg reknar rett. Eg skulle plukka syrinar, men det vart ein sein vår, så det vart liljekonvall i buketten i staden. I år har eg ikkje sett liljekonvall heller, så denne våren må vera endå seinare.

Me har feira med middag på gjenopna Møllehagen restaurant. Lakseplanke smakte veldig godt. Det viste seg at kvar torsdag byr dei på gratis dessert og kaffi, så det kunne me nesten ikkje takka nei til.

38 år er forunderleg lang tid når ein skriv talet ned og ser på det. Me får sjå kvarandre inn i auga og gratulera med dagen. Eg synest me har klart oss godt.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: