Gå til innhald

På sykkel inn i nyåret.

januar 5, 2005

Eg hadde ambisjonar om å skriva ein song eller to i kveld, men nå er eg viss for trøytt. I staden ynskjer eg alle som les dette eit godt år i 2005.

I dag vaia det klissvåte flagget til skulen min på halv stong. Klokka tolv sat eg og dei seksten elevane eg var vikar for, stille i tre minutt, med tre brennande stearinlys og prøvde å senda varme tankar til alle dei som har det vanskeleg etter flodbølgekatastrofa. Eg fortalde sjuåringane at alle i Europa skulle gjera det same, og ei litt trist høgtidskjensle breidde seg i romet.

Nå sit eg med vått hår etter dusjen og er litt stolt over at eg er så flink til å bruka den nye trimsykkelen eg fekk til jul. Det er ein sykkel utan hjul, men med masse elektronikk. Kan det verkeleg stemma at eg forbrukar 850 kalorier på å sykla så fort eg kan i ein halvtime? Eg kan jo velja å tru på den hyggelege meldinga frå displayet, sjølv om det høyrest for godt ut til å vera sant…
Her skal det nok bli fart i svingane…

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. Tintomara permalink

    Lycka till med cyklingen! Här står minsann en och samlar damm…
    Jag träffar mina elever först på tisdag, så jag vet ännu inte hur mycket katastrofen kommer att påverka skolarbetet. En del prat blir det nog.
    God fortsättning på det nya året önskar jag dig!

  2. Heidi: permalink

    Ynskjer deg det same, Tintomara!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: