Gå til innhald

Jesus Christ Superstar.

april 9, 2005

Ingrid, eg og kjærasten min har vore på skulen der han arbeidar for å sjå på ei elevoppsetning av Jesus Christ Superstar. Dei var utruleg dyktige og fekk trampeklapp og ståande applaus. Dei to eg hadde med meg ville heilt til topps i det innleigde tribunestillaset, men eg fekk eit anfall av høgdeskrekk, og fekk trumfa gjennom at me sette oss på tredje eller fjerde rad. Eg blir så fascinert av scenografi som fungerer, og begynte å tenkja på alt som skal vera i orden til me går i gang med elevforestillingar tjueførste april.

Scena med Jesus i Getsemane, Judas som raste over det som hadde skjedd og Jesus som vart korsfesta var sterke. Eg lurer på kva det gjer med 18-19 åringar å spela Jesus i Getsemane. – “Jesus Christ superstar are you the man that they say you are?”

Då filmen kom på slutten av syttitalet, lot eg vera å sjå han fordi eg var ung og from og ville halda sjela mi rein. Nokon meinte at filmen var full av blasfemi. Nå kjenner eg meg sikker på at Kristus biletet vårt kan utvidast i positiv forstand gjennom Loyd Webber fasetten.

“In these past few days since I met him, I feel like someone else, someone else.”

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: