Gå til innhald

Eit merkeleg land å koma til…

september 27, 2005

I dag sat eg med den vesle venen min frå Burma og skulle jobba med matematikk. Eg hadde funne ei side, som eg tenkte måtte passa godt i ei av reknebøkene på reolen på arbeidsromet. Han er jo sportsinteressert.

På denne sida var det diverse varer frå ein sportsbutikk med prislapp på. Barna skulle teikna dei tinga dei hadde mest lyst til å kjøpa og rekna ut kva det kom til å kosta. Først då eg såg det lett forvirra blikket hans forstod eg at nå hadde tankebanane mine hatt ei aldri så lita kortslutning.

Gjenstandane i oppgåva var: Sparkstøtting, sklibrett, ski, skistavar, slalåmhanskar, sparkstøtting og skeiser… Det gjekk opp for meg at guten kom hit i mai og aldri har sett snø. Samtlige gjenstandar måtte for han vera fullstendig uforståelege…

Merkeleg land han er komen til, forresten… Når eg tenkjer godt etter…

Heidi

From → Uncategorized

One Comment
  1. Tintomara permalink

    *fnissar glatt* Ja, tänk så det kan bli ibland! 😉

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: