Gå til innhald

Kort, kort, kort…

mai 22, 2006

I går var eg på jobb til klokka tolv om kvelden og i kveld til halv elleve. Me legg timeplan, og det er meir innvikla enn ein skulle kunna tenkja. Me sit der og skal administrera klassetimar, spesialpedagogikktimar, framandspråktimar osv… Det er som å leggja kabal eller løysa kryssord ein må prøva om att og om att…

Og nå er eg trøytt ;). men har ein fått ein fiks ide, så har ein fått ein fiks ide. Denne går ut på å skriva kvar dag i mai. Nå må eg ned og smila til kjærasten min for å visa at eg er i live. 🙂

Heidi.

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: