Gå til innhald

Mens eg ventar

april 23, 2008

ikkje på Godot, men på at Sunniva skal bli ferdig med den pc-en som er tilkobla ein skrivar, kan eg jo skriva litt her…

Eg skal nemleg halda skrivekurs i morgon og snakka om at det er viktig å trena opp den skrivemuskulaturen som går direkte frå tanke til penn og tastatur… Nå må eg bare få printa ut manuset samt norskoppgåver og vekeplan i norsk før eg kan ta kvelden. Det er litt skummelt å halda kurs for ukjende vaksne med pedagogisk utdanning, men nå veit eg nøyaktig kva eg skal gjera, viss alt går som eg har tenkt, og då kjennest det heile mykje tryggare enn det gjorde i går kveld.

Då åt eg andebryst og torsk på blomkålpuré i lag med dei andre foredragshaldarane. Eg kjende opp til fleire av dei.
Sola skin framleis. I dag har eg klappa Waldemar på det silkemjuke hodet hans og gått tur med kjærasten. Fluene har oppdaga at det er vår.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: