Gå til innhald

Sounds like a plan.

oktober 24, 2009

Seier eg til meg sjølv, og klappar meg vennleg på aksla. Det er ikkje så ofte eg snakkar engelsk med meg sjølv, men det hender. Nå trur eg at eg har klart å organisera helga mi slik at eg skal rekka både det som er kjekt, det som er nyttig og forefallande, og det eg innerst inne skulle ynskja at nokon kom og gjorde for meg. Eg er klar nå. Oppbretta armar og nyvaska hår. Nå skal eg få skikk på dette arbeidsromet som eg ikkje ein gong torer å skriva kor lenge eg har teke sats for å få rydda og vaska… Here I am, til rors Columbus.

For å vera pinleg nøyaktig, skriving på andedrakt inngår ikkje i den opprinnelege planen for helga, men ein skal då unna seg å vera litt spontan og. Slengkyss til kjærasten min på Costa Rica. Kanskje eg rett og slett tek din del av arbeidsromet og om inspirasjonen skulle vedvara. Eg har forresten høyrt rykte om at det er i natt me får den ekstra timen. Ja, takk, ein ti-femten slike, det kunne vore noko.

Heidi

2 kommentarar
  1. Leif permalink

    Gleder meg til å komme hjem til et kontor som dufter av grønnsåpe! Og til pusene mine (inkludert deg)

  2. Heidi permalink

    Grønnsåpe og salmiakk. Snakka med Arne i dag på Kiwi. Han gav meg ein klem frå deg. Sender ein tilbake.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: