Gå til innhald

Mens me ventar

oktober 21, 2010

ikkje på Godot, men på noko godt, kan eg skriva litt her. Utgangspunktet for denne turen er at me skal feira mor som fyller 70, men me har tjuvstarta med eit par dagar. Mor og far, syster og bror, svoger og svigerinne skulle ha ankome for mange timar sidan, men det første flyet var to timar forsinka i frå flyplassen. Om det skuldast streik eller snøfall er eg ikkje sikker på, men det kan jo bli spennande å sjå om me kjem oss heim att. Den tid den sorg, nå er me her, og det er veldig flott. Dei andre skulle ha landa nå, om det ikkje vart tull med det andre flyet og, så nå ventar me på at dei skal ankoma hotellet.

Me har skifta hotell til eit som ligg ca ti minutts gange frå det første, og er nå på hotel Soho. Dette er litt i overkant av den standarden me vanlegvis legg oss på. Det er første gong eg har opplevd at doet er forsegla med tape for å visa at ingen har brukt det sidan det vart vaska før me kom.

I dag har eg vore på samtidskunstmuseet som ligg her i sentrum. Det var spennande. Eg vart spesielt fascinert av ein film laga av ei dame som heiter Helen Levitt som heitte «In the street». Det var ein film som hovudsakleg viste barn i leik i fattige bydelar i ulike storbyar.

Nå er dei her. Må ned og ta i mot.

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: