Gå til innhald

Collage

februar 16, 2011

På kunstformidlarseminaret vart me presenterte for verket me skal visa for elevane «Det lille galleri III» av Elise Storsveen. Bileta er collagar sette saman i rammer til eit pentagon. I går fekk me besøka Elise på verkstaden. Der var det høge bunkar med ulike blad og magasin, ei hylle full av rare gamle bøker og eit stort arbeidsbord. Eg fekk så utruleg lyst til å laga collagar sjølv, sånn til husbruk… Eg kjende meg så veldig att i trongen til å samla saman rare ting, klippa og lima og laga noko nytt og merkeleg. Bra det er fleire av oss samlarar her ute… Eg gler meg til å leika kunstformidlar igjen og visa denne utstillingar til store mengdar ungar.

Heidi

From → Draumar, Filosofi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: