Gå til innhald

Tekniske småproblem

mai 30, 2011

Av ein eller annan grunn var klokka mi feil. Då eg kom inn i lokalet hadde alle vore der i ein halvtime alt. I det dei såg meg stemde dei i med «Hurra for deg som fyller ditt år.» Dei reiste seg og dansa med hopp og sprett og spring. Eg fekk ei flott bok om brødbakst og ein kjempefin oransje blomsterbukett. Nå har eg blitt feira i ti dagar til endes, eg trur aldri eg har blitt så feira før, stova bugnar framleis av dei flottaste blomar, og på sjenken ligg det ein stor stabel med presangar. Lunsjen i dag var ein gåve frå sjefen for oppvekstseksjonen til oss kulturskulelærarar fordi han var så imponert over jobben me gjorde. Slikt blir ein glad av, me hadde eit nydeleg måltid på thairestaurant.

Teknikken svikta oss då me hadde relaseparty for boka til kunstfag og skapande skriving i vesleaulaen. Powerpointbileta ville rett og slett ikkje opp på veggen same kva me gjorde. I staden måtte me improvisera og finna andre løysingar. Først fem minutt etter at seansen var over, fekk me det til å virka.

Og me har hatt fint besøk og ein fin samtale i kveld. I morgon er det ny urpremiere på oss. It´s a hardknocked life…
Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: