Gå til innhald

Satusrapport.

november 11, 2011

Mann heimkomen frå Cuba. Fulle, men gode dagar. I dag har eg fri, og dagen skal i sin heilskap viast å koma mest mogleg ajour med diverse, og samtidig trekkja pusten og koma seg ein tur ut i den fine sola. Eg ville bare fortelja at eg framleis er i live og at det ikkje er noko å seia på livsmotet. Eg har planar om å gjenoppstå som flittig bloggar, men det blir ikkje akkurat nå. Har akkurat høyrt ein radiodokumentar om ein befriande smågal professor som forskar på slimsopp. Så har eg smuglese resten av boka «Krystallslottet», som er ei biografisk barndomsforteljing om ein oppvekst med usannsynleg eksentriske foreldre i til dels stor fattigdom. Så nå er eg litt fortumla som eg kan bli etter lesaropplevingar; kva er rett og kva er vrangt…

Ha ein god dag alle saman der ute.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: