Gå til innhald

Det hender eg blir oppgitt over meg sjølv

november 12, 2011

Eg forstår ikkje at eg treng å bruka tre timar kvar helg bare på å få skikk på kjøkkenet. I dag har eg vaska kjøleskapet og held ut åtte glas med oliven, sylteagurk, soltørka tomatar, fetaost, chilisaus, tacosaus og syltetøy som hadde det til felles at datoen var gått ut for ganske lenge sidan. Kanskje eg burde ha husmorstoltheit nok til å ikkje fortelja meir, så eg stoppar der. Men noko får eg då gjort, så etterkvart vart det ikkje så verst hos meg bare eg passar på å halda sånn ca fire dører lukka når gjestene kjem…

Derimot så har eg av ein eller annan grunn ikkje problem med å skriva ein song på ein halvtime når det trengst. Det er då noko… Av og til lurer eg på om eg er rett skrudd saman. Me er nokre merkelege skapningar.

Elles så har eg sykla ned til byen med mi nyinnkjøpte lønn og handla noko så fornuftig som ullstrømpebukser, skibukse, vinterkåpe og regnklede som er så store at eg kan ha ullstillongs, bukser og tjukk skigenser under. Utedagar med førsteklasse here I come. Nå manglar eg bare strikkelua og polvottane.

Det klør faretruande i halsen, men ikkje har eg tenkt å bli forkjøla.

Heidi

4 kommentarar
 1. gunn permalink

  du er aldeles flott «skrudd sammen»…..så den saken trenger du ikke lure på lenger. Ha ei fortsatt finfin helg

  • heidi permalink

   Takk det same, GUnn. 🙂 Røde sko og svarte støvlettar er i flittig bruk saman med knallrød veske 🙂

 2. Tintomara permalink

  Jag kan verkligen relatera till det där med köket! Och jag är pensionerad, jag har liksom ingen ursäkt längre! 😉
  För den delen är det inte bara köket… 😦
  Men jag tror fortfarande att jag en vacker dag ska vakna upp och bli energisk och ordningssam och huslig.

 3. Heidi permalink

  Då deler me den draumen, Tintomara 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: