Gå til innhald

Ved utgangen av eit år

desember 31, 2011

gjer ein seg tankar. Dei skal eg ikkje utdjupa her nå, bare ønska for oss alle at året skal bli av det gode slaget. Denne nest siste dagen har eg skrive skodespel til den store gullmedaljen, og plutseleg er eg så godt som ferdig med det eg hadde tenkt å gjera og kan nesten ta ferie dei siste dagane av ferien. I kveld har eg site i sofaen med jentene mine og ulltepper og hund og sett på filmen «The help». Eg las boka for eit år sidan eller noko slikt og likte ho godt. Filmen handlar om systemet i sørstatane der barna til den kvite middelklassen vart oppfostra av mørkhua barnepiker. Filmen var fin den og, og blir med dette anbefalt. Nå skal eg rydda litt hus medan eg ventar på Halvard. I morgon blir det nyttårsselskap hos oss. I dag i tretida begynte eg å lesa på facebook at folk eg kjenner skreiv at nå var bordet dekka til nyttårsfesten. Eg lurte på om eg burde få panikk, men droppar panikken. Dagen i morgon er lang før gjestene kjem. Eg kosar meg heller med tanken at i dag fekk eg verkeleg unna masse skriving. Og skriving er ein av dei tinga eg har tenkt å prioritera i 2012.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: