Gå til innhald

And we all weep and sing hallejujah

januar 6, 2012

Denne setningen frå den songen eg la ut på bloggen etter julekonserten har fortsatt å sviva i hovudet mitt.Songen seier noko viktig om å vera menneske og medmenneske. Det å kunna gråta over alt som finst å gråta av samtidig som ein i trass eller rein glede syng halleluja og klamrar oss til det gode som heile tida blir gitt oss.Martin Lönnebo skriv om den blå gledeskappen me kan tenkja oss at me tek i mot som ikkje beskyttar oss mot å vera levande menneske, men som minner oss på gleda over alt det gode og styrka i å kunna gleda seg. Klokka er blitt ganske mange, så det var viss bare det eg hadde på hjartet akkurat nå.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: