Gå til innhald

Luke tjueto to tusen og tolv -Heime att.

desember 22, 2012
bil i snø
Me har kjørt gjennom vinternorge endå ein gong ein av desse aller kortaste dagane i året, men først starta me med frokost i huset til farmor og farfar slik at barna kunne få teke farvel med huset før det skal tømmast for innhald. Eva Mari kom med vesle Amelie og hadde med seg ulike typar rundstykke som bidrag til frokosten. Så kjøpte me ost, fårepølse, smør og mandarinar på butikken og fann ein bit gjærkringle i fryseboksen som me varma i steikeomnen. Tanken på at det kanskje var farmor som hadde bakt ho, for farmor var ein racar på kringler, var ganske koseleg.

Med den store kofferten til Sunniva og alle julegavane me skulle ha med heim, var bilen så full at me to i baksetet sat heilt innebygde og mest ikkje kunne røra beina i det heile tatt. Det bles ganske friskt og var tilløp til snøføyke gjennom Telemark og Agder, så me torde ikkje ta skikkeleg pause. Det å tilbakeleggja lange strekningar i rennedrev var ikkje spesielt fristande, men med to flinke sjåførar kom me oss trygt heim med julemusikk på radioen og Tønes- songar frå Oddvar sin i-pod. vel heime er me gått i gang med eit skap jul i full fart, prosjekt, og eg har brukt kvelden på kjøkkenet med koseleg julemusikk og pakking og ferdigstilling av julegavar. Jul skal det bli.

Dei dagane me var borte hadde eg svært begrensa adgang til internett, så det eg skreiv vart mykje knappare enn det eg helst hadde villa. Så snart eg får tid skal eg gå inn på bloggen min og skriva meir utfyllande om dei siste dagane, for det er minne eg har lyst til å ta vare på.

Og om eit kvarter er det «litla julaftå».

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: