Gå til innhald

Kristi himmelfartsdag

mai 29, 2014

image

I føremiddag har eg brukt mange timar på å debutera somfiskekakesteikjar. Eg måtte jo få brukt dei femten fiskane Halvard kom heim med i går kveld. Det vart mykje arbeid og mykje graps…  Dei vart lettare svidde og litt for lause i fisken, men smaken vart god… Så nå har eg prøvd det og. Heidi gjer ting ho ikkje kan…

image

Eg skrudde på radioen for å høyra på gudstjenesten. Eg vart glad då eg oppdaga at det var send frå Tøyenkirken, og at Carl Petter Opsahl skulle forretta. Plutseleg så var «Bortom tid og rom og tanke» sett opp som ein av salmene. Det er rart å stå heime på kjøkkenet og høyra ein tekst eg har laga bli sungen på radioen…

image

Det vart ganske mange timar ute i sola og. Eg la meg pladask på terrassen og korrekturlas Sunniva sitt manus som snart må sendast inn. Seinare var det grilling med storfamilien på Figgen. I morgon må eg prøva å få til ein aktiv dag, eg har nokre skriveprosjekt som må bli ferdige, og elles i beste fall få vore litt snill med hus og hage.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: