Gå til innhald

Det heilage allminnelege livet

september 29, 2014

image

Det er mange som seier «Å, korfor sa du ikkje i frå?» etter at eg har vore ute på opptredenar. På onsdag klokka halv åtte skal eg lesa dikt og fortelja i Nærbø-kyrkja i lag med min flinke kollega Torill Lode Bøylestad som skal synga nokre av tekstane mine og spela piano. Det blir spennande. Ekstra spennande vart det når det gjekk opp for meg at eg ikkje bare skal vera med på eit arrangement. Det er me som er arrangementet…

Ser fram til det med skrekkblanda fryd, og ynskjer alle som måtte ha lyst velkomne. Etter at me er ferdige blir det kaffi til dei som måtte ha lyst på det.

image

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: