Gå til innhald

Menneske treng menneske

november 2, 2014

image

Det er den setningen eg kjenner for å skriva i kveld. Så mykje meir har eg ikkje tid til før natta kjem, men det er ein setning som har kverna rundt i hovudet i kveld. Det er mørkt, og det er november.

I dag hadde eg god tid i ordets mest bokstaveleg forstand med desse to damene som eg er veldig glad i. Torun bur for langt vekke, men i dag var ho her. Me tre begynte sundagen med gudsteneste før me hadde lang kyrkjekaffi på kjøkkenet mitt.

image

image

Sidan baud sundagen på nokre timar med eldstesonen og kveldsmat med gode venner. I går var eg og Leif hos farmor. Det var verkeleg rørande å sjå kor glad ho vart for å få overraskande besøk. Eg gjer meg mange tankar om det å bli gammal, men det får eg skriva om ein annan gong. Enn så lenge så er eg så takknemleg for framleis å få ha henne her. Det er ikkje alle forunt å få ha ei lys levande bestemor å besøkja så langt ut i livet som meg.

Ha ein god november, alle saman. Det er ein månad eg veit mange kvir seg for å gå inn i. Det er tida for å tenna lys. Dei er så fine når det er mørkt ute.

Heidi

One Comment
  1. Fine ord du skriv!

    Absolutt: msk treng msk

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: