Gå til innhald

Sommar på Jæren

juni 22, 2015

image

I går likna det på sommar her, bortsett frå at det var ganske kaldt. Me var ute og sykla, og alt regnet og kulda har gjort at naturen virkar frodig og nyutsprungen. I dag var det nesten sommartemperatur og. Kanskje eg i det minste kan rekka å få litt brunfarge på dei framleis vinterkvite armane mine før bryllaupet om tolv dagar? Det burde vel vera innan rekkjevidde. Eg har hatt ein fin dag og fått med meg både deilig lunsj med gamle kolleger, ein tur langs stranda i lag med Ingrid og eit besøk på eit plantesenter, så i morgon er planen å få i orden terrassen og å få planta blomar i potter. Elles så blir det litt bryllaupsførebuingar kvar dag. Det er veldig kjekt å halda på med. Ingrid og Oddvar ordnar det meste sjølv, men litt får me lov til å bidra med. Det er veldig mykje som skal planleggjast for at alt skal vera tenkt på, men eg reknar med at det er ein ganske stor tabbekvote på småting ein slik dag.  Vielsen skal vera i Gamle Orre kyrkje som er 750 år gammal. Der reknar eg med at mange av Ingrid sine formødre har gifta seg, og sikkert mange av Oddvar sine forfedre og. Det er det litt fint, nesten litt høgtideleg å tenkja på. «Slekt skal følge slekters gang.»

image

image

image

Og visst er sommaren vakker på Jæren. Dersom ein hugsar å ikkje gløyma at ein faktisk ikkje bur i syden.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: