Gå til innhald

Snart på vengene…

august 6, 2015

image

Dette er ikkje det kjekkaste eg veit. Me sit her på flyplassen i Riga, innsjekka sikkerheitsklarerte og klare. Det er ca ein time til flyet skal gå. Me har mellomlanding på Gardemoen, og der har eg tenkt å debutera som avhoppar. Me skal nemleg til Bærum igjen i morgon på familietreff, og eg lar gjerne ein flybillett til i dag og ein togbillett til i morgon bli liggjande ubrukte. Leif reiser heim med dei skitne kleda. Eg er bare litt nervøs for at ein eller annan skal stoppa meg for å forklara at er ein innsjekka til Sola, så er ein innsjekka til Sola…

Det går vel helst bra. Eg kikkar ut og ser eit propellfly koma rullande. Eg kryssar fingrar og tær for at det skal til ein annan gate, og det ser faktisk ut til at det er akkurat det det skal… Viss ikkje så går det nok bra det og…

For av og til må ein gjera ting ein ikkje har lyst til, det veit alle vaksne og alle barn over fire år… Eg sit her og formulerer ein visetekst om å ha flyskrekk og alle desse avslappa menneska som ikkje forstår kva dei går til når dei går inn på eit fly. Den skal eg skriva snart, men eg torer ikkje akkurat nå…

Eg trøystar meg med alle som seier at det er farlegare å ta bussen. At minst like mange seier » ein kjem ned igjen uansett» det har eg aldri funne, og kjem eg aldri til å finna trøyst i. Det beste med å fly er den intense følelsen av å ha fått livet i gave når flyet er trygt nede på bakken… Eg kjem nok dit i dag og… Me har forresten køyrd buss i dag, – rutebussen til flyplassen. Den kollapsa undervegs og alle måtte av. Heldigvis kom det ein ny buss etter tjue minutt og heldigvis hadde me god tid..,

Ha ein fin dag, og send meg gjerne ein varm og oppløftande tanke dersom du les dette før klokka to…

image

Heidi

From → Reiser

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: