Gå til innhald

På veg heim

mai 9, 2016

imageNå er eg trygt på toget på veg tilbake etter ei fantastisk fin mai-helg i Oslo/ Bærum. I dag har me og hatt full sommarvarme, eg hadde ikkje fantasi til å tenkja at det skulle bli sommar etter nokre vasskalde veker med vinterjakken på, så på fredag måtte eg kjøpa meg tre nye T- skjorter. I dag hadde det vore bikinivær dersom eg hadde for vane å kle meg i denslags… Det får vera sprekt nok at ei av t- skjortene har Mikke Mus- trykk…

Eg og Eva Mari hadde store planar om filmkveld i går, men sidan me begge sovna framfor skjermen etter ca eit kvarter, så gjorde me eit nytt forsøk i dagmorges. Filmen var veldig fin, og kan anbefalast: «En kongelig affære,» ein dansk film om den lettare tilbakeståande kong Christian, kona hans og livlegen deira Struense. Historien var fengande fortalt, skodespelarane glitra i rollane sine og filminga var vakker og estetisk.

Nå sit eg her på toget og kikkar ut på landskapet som er kledd til sommar i løpet av dei fire dagane som har gått sidan eg var her sist. Det er som om naturen har rykka fram sånn ca ei årstid.

Eg har godt selskap i ei bok eg har med meg: «Pusteproblem» av Merethe Liabø. Den kan eg og godt anbefala.

Heidi

 

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: