Gå til innhald

Siste dagen i dejlige Danmark

juli 8, 2016

Eg er ikkje så glad i å avslutta ting, men snart må eg konkludera med at danmarksferiedelen er over. Fram til nå har det vore veldig fint å vera her.

Eg liker så veldig mange ting med Danmark. For eksempel liker eg at dei skriv «blidt brus» i staden for «lite kolsyre» eller noko slikt. Kven vil ikkje  heller ha blidt brus?

Far et ein handlingens mann. Han vaska den nye T-skjorta mi i kjøkkemvasken fordi eg hadde fått på matoljesprut. Det var oppteke på begge bada, men mannen visste råd. Eg trur det gjekk bra.

image

Dette var den siste dagen med mor og far. Me åt lunsj på ein restaurant  på Løkken, og feira samtidig at Oscar fylte seks år i dag. Den snille kelnaren serverte vatn i hundeskål og då me fortalde at hunden feira gebursdag, kom han med kyllingfilet til jubilanten og eit dansk flagg til bordet.

image

Ungdomane våre må ha gode pedagogiske evner… Dei får oss med på dei merkelegaste ting. Tidlegare i veka var det escaperoom, i kveld var det Harboelympic, ei slags turnering som mellom anna innebar pistolskyting og kappspring på stranda. Eg hadde ikkje blitt vesentleg flinkare i friidrett sidan sist eg prøvde…

Nå søv alle dei andre, og i morgon tidleg er det oppbrot. Nå skal eg prøva å få til å posta det eg trur er det første blogginnlegget eg har skrive på mobil.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: