Gå til innhald

Om å prestera livet sitt

september 18, 2016

image

Nå har eg fått trykt dei første  fem små petitane til Jærbladet, og så kjem det fem til nærare jul. Eg kjenner eg blir varm i kinna og varm rundt hjartet av alle dei gilde tilbakemeldingane eg har fått. Folk er rett og slett veldig flinke til å oppmuntra andre, det er så fint å sjå. Sidan eg har lova nokon som bur godt utanfor Jærbladet sitt nedslagsfelt å l dei få lesa, så gjer eg det slik som dette…

Ha ein fin sundag alle saman…

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: