Gå til innhald

Septembersommarhelg

september 18, 2016

image
For første gong i mitt liv har eg opplevd at kollegiet vart oppfordra til å ta den bundne tida heime fordi det var alt for varmt på arbeidsromet. Dette gjaldt forsåvidt ikkje meg denne gongen, for eg skulle på møte og på jobb i kulturskulen, men alligavel… Og så over midtvegs i september…
Sommar er herleg uansett. Me er ikkje vanskelege sånn. Og ekstra herleg er det at varmen strekk seg inn i helga og.

Me hadde ein liten overnattingsgjest som me tok med oss på tur i Kleppeloen. Han har nok ikkje det største gjerarhundpotensialet, for då me møtte nokre skumle sauer bak eit gjerde,ville han helst bli løfta opp…

 

Etterpå var eg så heldig at eg fekk med meg Irene si forestilling «Hurra for Hanne» med Teater Leikhus som var på ein liten Sør- og Vestlandsturne. Teater Leikhus består av Irene og nokre av skodespelarvenninnene hennar. Stykket handla om det å vera ung og finnast aller mest på sosiale medier. Siden Irene nesten har vore ei ekstradotter i heimen så er eg kjempestolt når eg får oppleva kor flink ho er blitt. Heia, heia!

 

I dag har eg hatt sundagsskule, eller jungelgjeng som me kallar det i Bryne kyrkja saman med Helga. Det var stappfullt av ungar der. Sjølv om det er ein del arbeid med førebuingane, så synest eg det er eit stort privilegium å få lov til å dela bibeltekstar og kristen tru med barn. I dag var det Bergpreika som var teksten, det er ein oppmuntrnade, stor og utfordrande tekst for truande menneske i alle aldrar.

Nå er det Sandnestur og middag med gode venninner før me skal sjå «Fortrolige samtaler» på Sandnes Kulturhus i kveld. Eg er velsigna.

Heidi

 

 

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: