Gå til innhald

Oktober heime

oktober 18, 2016

Etter biletbevis på kor fint det er midt i oktober både i Madrid og på Hardangervidda, så kjende eg at eg ikkje kunne forsømma heilt å visa at det er ikkje så verst her heime heller. Eg hadde ei lita mellomlanding i Kong Sigurds gate på torsdagen, og rakk å gå ein lang tur i Sandtangen med Oscar.

Hausten har vore så tørr og mild og varm i år, og det er framleis mange markblomar som blømer, i alle fall gjorde dei det for ei veke sidan…

Det har vore så fint og varmt heilt til nå at det nesten er litt rart at det blir så tidleg mørkt. I går var me ute og gjekk tur mellom seks og sju, og då var skumringa i full gang. Nå er det så mørkt at ein ikkje bør sykla til skulen utan sykkellykt. Eg høyrer til den vesle gruppa av rare menneske som i grunnen synest at mørketida er ganske koseleg.

I dag er det den første dagen som verkeleg liknar på jærsk haust. Det har regna ganske godt ute. Det har i det minste med seg eit preg av noko veldig normalt… Nå skal eg gjera meg klar for å dra ut på litt kveldsjobb. Eg skal møta ein gjeng flinke tiandeklassingar og jobba fram mot eit manus for den store tiandeklasseforestillinga.

Heidi

 

 

 

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: