Gå til innhald

Luke 4 -2016

desember 4, 2016

Det er så kjekt å ha besøk. Då får ein mellom anna eit ekstra lite puff for å koma seg ut og oppleva ting saman med gjesten sin. I dag gjekk turen til Tou scene der det var julemarked der ulike kunsthandverkarar og andre kreative sjeler fekk vist kunsten sin fram for sal. Det er masse sjel i veggene i dei gamle bygningane der.

Når det gjeld kunst og interiør, så trur eg at eg har ein litt rampete smak. Ja til masse fargar og ville humoristiske idear. Eg blir nok aldri ei klassisk pels, diamantar og diskret eleganse- dame, men det gjer ingenting, for det er det så mange andre som gjer betre enn meg.

Solnedgangen i kveld kom tidleg, men var nesten overjordisk vakker. Me var så heldige at me kjørde langs stranda akkurat i det eldkula glapp taket i himmelen og sokk ned i det store skalagensraude gullfarga lyset som låg og glitra over det mørke havet.

Det fine med tidlege kveldar er at dei er lange og romslege når dei først har innteke verda.
Eg har fått tid til å skriva litt og tenkja litt i dette huset som er litt tomt etter nærveret av Eva Mari, men som framleis rommar både katt og mann og meg. I morgon er det ei ny adventveke. Eg trur ho blir god,

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: