Gå til innhald

Luke 9- 2o16

desember 9, 2016

I dag var det godt å ha ein dag til fritt bruk. Eg har omgitt meg med levande lys og sovande hund og katt. Det må vera noko av det mest nedstressande ein kan driva på med.

I ettermiddag har eg sett deig til peparkaker og til kvite kakemenn. For tida har me ikkje barn som kan baka saman med meg, men eg fekk lyst til å ha heimebakte menn og koner likevel. Eg har så fine former eg vil få brukt, og det er høyrer med å ha litt i boksane.

image

Eg må innrømma at det alltid er litt spennande å opna Jærbladet når eg har tekstar på trykk der… Serien «Tankar» er eg svært glad for å få vera bidragsyter i, og eg prøver så gost eg kan å få skikk på dei tilmålte orda mine. Eg vil gjerne få seia noko av det som er viktig for meg, og eg vil gjerne at den stemmen som kjem fram der er hjartestemmen min. Det kan lesast som eit innlegg i hijabdebatten, eller eit innlegg i flyktningedebatten sjølv om det heilt eigentleg er meint å vera min stemme i den store kakafonien der nokon ropar så høgt at mykje av det viktigaste ikkje blir høyrt… Eg har tenkt at eg er ein liten smule meir kontroversiell enn eg pleier å vera, men så langt har ingen ringt for å prostestera.

I kveld skal eg på julebord igjen. Sist fredag var det med Bryne skule og i kveld er det TIme kulturskule sitt julebord. Slik er det å halda seg med to arbeidsgjevarar. Det kan lønna seg i desember….

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: