Gå til innhald

Luke 13-2016

desember 13, 2016

image

Nå har eg nettopp mista eit innlegg pga dårleg nett. Eg er stuptrøtt og orkar ikkje rekonstruera. Må bare seia at eg har vore på ein fantastisk konsert i kyrkja til inntekt for Idas hjelpefond. Det var stor spennvidde i programmet frå General Forsamling til Jæren solistensble, og mykje gjorde sterkt inntrykk.

I dag på Luciadagen, minnest eg spesielt bestemor Borghild, som døydde for tjuetre år sidan, og svigerfar, Arild som døydde for fire år sidan. Dei kjennest ikkje langt borte dei to avskjedane. Eg har oppdaga etter å ha levd ei stund at dei døde kjennest mykje nærare enn eg hadde trudd dei kom til å gjera. Eg er nokså sikker på at i løpet av dei tjuetre åra har det ikkje gått ein einaste dag utan at eg har tenkt på bestemor. Forholdet eg hadde til henne var veldig spesielt for meg.

Tider skal komme, tider skal henrulle…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: