Gå til innhald

Togar i Sverige

februar 10, 2017

image

Livet er godt. Eg og Sunniva sit på toget mellom Oslo og Stockholm. Utanfor er verda svart, kvit, brun og mørkegrøn. Toget tek oss gjennom dei store skogane, og snøen driv lett under lysegrå himmel. Me les bøker, strikkar, drikk kaffi, et niste og skriv i kvar vår skrivebok. Bak oss har ein mann fortald den søte dama han reiser saman med den filosofiske forteljinga om Akilles og skilpadda, som eg ikkje hadde høyrd før, men diskret prøvde å få tak i ..

I går reiste eg saman med Astrid austover med toget, og hugsa kor avslappande og fint eg synest det er å reisa med tog. Då me ankom Oslo S bare eit kvarter etter rutemessig ankomst, stod Sunniva, Halvard, Trygve og Elise og venta på meg, så fann me oss ein italiensk restaurant i Østbanehallen der me var i eit par veldig trivelege kveldstimar før eg avslutta kvelden sitjande på golvet i kollektivet til Sunniva med sambuarane hennar, som eg har kjend så lenge at dei nesten er familiemedlemmar alle saman.

I Stockholm skal me møta Ingrid som har reist med fly og er framme allereie, og så skal me ha jentehelg i Stockholm. Det er ikkje den dummaste julegaven eg har gitt vekk, trur eg. Nå gjenstår det om svenske jernbanar har god nok wi-fi til å publisera dette 🙂

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: