Gå til innhald

Gode venner er det finaste me har

juni 28, 2017

Så fort dagane går sjølv om me har ferie. I eit av dei siste innlegga nemnde eg at sist me var i Ebeltoft så var me unge og relativt nygifte og på terskelen til å bli foreldre. Me var her i lag med gode venner, Jan og Hilde som var i akkurat same situasjonen som oss… På ein eller annan ubegripelig måte så har det gått 31 år sidan dette. Då Jan og Hilde høyrde at me skulle vera i Ebeltoft i sommar, så fann dei ut at dei hadde sjansen til å ta seg ein tur ned hit dei og.

Så  fekk me nokre fIne dagar i lag. Sjølv om vêret ikkje inviterte til strandliv og bading, så fekk me feira livet og Jan sin bursdag med lunsj i hagen i solskin og middag ute på Karens kjøkken, ein koseleg restaurant nede i havgapet.

Eg har sagt det før og gjentek det i kveld. Gode venner er noko av det aller beste livet har å by på.

Visst har eg meir å fortelja, men i kveld er eg for trøytt. Det får venta…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: