Gå til innhald

Luke 14 – Med vidsyn

desember 14, 2017

For andre veka på rad har eg vore på Vidsyn, restauranten i 18. etasje i høghuset og ete
god mat. I kveld var eg invitert til å lesa dikt på julebordet til pensjonistgruppa i undervisningsforbundet. Eg trur eg har jobba i lag med nesten halvparten av dei, og ei av dei som var der ar eg sjølv hatt som lærar i si tid.

Det var kjempekoseleg. Eg saknar dei tidlegare kollegene mine, oppdagar eg, og eg innser at eg har bevega meg frå å vera den aller yngste på jobb til å bli ein av dei eldste. Nå er eg faktisk den av alle i kollegiet som har jobba lengst på Bryne skule. Det er ein litt skremmande tanke. Eg oppdagar at eg saknar litt å synga Deilig er jorden, og Long time ago in Betlehem med calypsorytmer på julebordet. Noko av det aller finaste i kveld var å  høyra Anne Kristine spela munnspel.

Nå er eg ferdig med alt som skal skrivast av manus og bøker før jul, eg har hatt alle utvklingssamtalane, evaluert iop-ane og gjort unna alle samarbeidsmøte. Nå skal eg ha helg og begynna å tenkja på jula. Eg skal ha besøk, passa barnebarnet, ordna litt julegavar, skriva eit julebrev og kanskje baka litt. Det blir fine greier.

Tider skal komme, tider skal henrulle…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: