Gå til innhald

Luke 20- Juletre

desember 20, 2017

55782F12-4106-40C0-8928-580867F7D153

Mot all gammal vane, så har eg pynta juletre i dag, så kanskje eg er på gli mot tidsånda og resten av verda. Halvard hjelpe meg å få det på fot, og mot all normalt så lyste juletrelysa ved første forsøk.

Eg vil absolutt ha eit ekte tre og ikkje noko juks, og av ein eller annan grunn ender me alltid opp med tre som på grunn av forma aldri vil mistenkjast å vera kunstige… Kven vil ha eit kunstig tre som må lena seg mot veggen for å stå oppreist, liksom. Det har nokre av våre tre måtta gjera. Dette står fint på eigen fot, men på den eine sida er det veldig langt opp til greinene, me får snu og venda på det til me blir nokonlunde fornøgde… Erfaringa tilseier at når me har hatt treet eit par dagar så er me blitt glade i det og synest det er fint. Meir pynt har me og, både til treet og resten av huset.

Neste gong eg skriv her har eg juleferie 🙂

E0A4720B-7E0F-44A2-9BE2-32DDC3B25FCAHeidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: