Gå til innhald

Fredag 11.mai

mai 11, 2018

I dag var det full forsommar igjen. Først var Elvira Huskestuen på Kvadrat i lag med Eva Mari, og brukte lang tid på å prøva å finna att bilen. Det lukkast til slutt, etter lange vandringar med klikking på bilnøkkel utan vennlege blunk tilbake frå nokon av dei parkerte bilane som stod der på lange rekkjer, fann me ut at me rett og slett var på feil parkeringsplass.

Deretter glei det meste av seg sjølv, me har vore på Hå gamle prestegård og gått tur i solskin og frisk havbris, og me har ete ostetallerken og lefse på bord utanfor hovudhuset. Me har drukke kaffi og hatt besøk av Iben i glashytta på verandaen, me har ete heimelaga pasta og drukke nymalt kaffi hos Odd Christian i lag med Oscar. Kvelden vart avslutta hos Gerd med ost og kjeks og ein lang lys kveld hos Gerd. Livet er ikke det verste man har, og i morgon er det lørdag igjen.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: