Gå til innhald

12.mai

mai 12, 2018

Me kan ikkje kasta vekk tida når me har fint besøk på Bryne. I dag har eg og Eva Mari vandra litt i Bryne for å visa fram den «nye byen», me har ete lunsj på kjøkkenet med Ingrid og Iben, ete middag på Harry Pepper i Stavanger med Oscar, og beundra huset han leier på toppen av Olavskleiva, som visstnok er eit av dei eldste husa i Stavanger. Både Stavanger og Bryne viste seg frå si aller beste side i dag i den aller finaste månaden mai. På veg heim frå «gamle byen» var me på Solastranda for å få med oss det og før det vart kveld. Den firbeinte av oss tok til og med eit bad i bølgene.

Om kvelden rigga me oss til med strikketøy, sjokolade og Grand Prix som det heitte i gamle dager, den gongen me eigentleg interesserte oss for den slags. Kvelden framfor fjensynet vart så pass lang at me sovna litt innimellom begge to, og i skrivande stund anar eg ikkje kven som vant. Det eg vart mest inspirert til var å læra meg å kakla som ei høne… I morgon, har eg invitert fleire gjester til frokost før me må vinka farvel til Eva Mari, eg har akkurat oppdaga at me nesten ikkje har brød i heimen, så eg får prøva å stå tidleg nok opp til å få bakt eit eller anna. Auga svir og kroppen sovnar, så eg trur det er på tide å ta kvelden.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: