Gå til innhald

15.mai

mai 15, 2018

Etter ein lang og fin dag med nesten tolv timars arbeidsdag og gildt samver med fine damer til langt på kveld, får det bli ein kortversjon av blogging i dag og. Eg held fylgje med meg sjølv i løypa, og har nådd dit eg hadde bestemt meg for å nå pr i kveld. Det er ei god kjensle, for eg har jobba veldig hardt i det siste. I dag gir eg ordet til Oskar Stein Bjørlykke, ein fin lyrikar og flott person som eg har hatt gleda av å samarbeida med ved fleire høve.

Lukka, hu kan vera sjeldan
hu.

Men av og te når ho kjem tuslande
te meg på sokkaleisten, ein sånn
heilt alminnelege dag, så seie eg da
no òg:

Har du kanskje vore her heila tido,
du

Oskar Stein Bjørlykke

 

Så får eg seia til meg sjølv som ein seier til småbarna: Det var en deilig, deilig dag, men tenk nå er den over, og alle som er riktig snille….
Kanskje eg får prøva å vera snill eg og. Dei har så få timar, desse dagane mine, og eg er eit grådig menneske.

Heidi

 

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: