Gå til innhald

Sommarregn

mai 29, 2018

43B370E2-E584-48A7-8644-AA3BC3DA550D

Etter ein varm ettermiddag begynte det å regna. Så kom toreveret. Då eg sat og skreiv i lag med elevane på skapande skriving blinka lyna i kapp med torebraka og regnet hølja ned. Då eg om ut nokre timar seinare var dei lukka sykkelveskene fylt langt opp av sikkert fleire liter vatn, men det hadde nesten slutta å regna. Det var friskt å sykla heim og det lukta så godt av bjørk og syrin og gras og konvallar og alle desse luktene som kjem ein varm forsommaekveld etter at det har regna,

Himmelen var nesten svart, men sola braut gjennom og sette eit dramatisk scenelys på gatene. Det dundra lågt av toreslag langt vekke og antydninga av ein regnboge kunne skimtast. Eg måtte ut ein tur og fotografera litt. Bileta er tekne ein gong mellom ni og ti om kvelden, trur eg.

Heidi

 

 

 

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: