Gå til innhald

Kvart over trettiførste mai

mai 31, 2018

6195255D-88CF-45DA-A0EA-F8BF27B5E20B

Me er eit kvarter inn i juni og eit kvarter inn i den første sommarmånaden. Det er i grunnen ein vakker tanke at nå er det sommar i tre månadar, og at det me har opplevd dei siste vekene bare er ein forsmak til det heile.

Dermed kan eg erklæra at mai- bloggen 2018 er i boks, men for å gjera overgangen mjuk, så er han gått over til å bli reiseblogg. I løpet av dagen har eg forflytta meg til Amsterdam. Her skal me vera til måndag i lag med gode venner. Biletet over er eit utsnitt frå hotellromet vårt.

Nå er det sommar, juni og natt. Me snakkast i morgon 🙂

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: