Gå til innhald

På toget

juni 27, 2018

4351D388-E63C-4D83-85F9-563905C2A885

Eg hadde ingen planar om å blogga frå toget, for dekninga veit eg det er så som så med, men plutseleg så gjer eg det viss likevel. Det er alltid godt å vera så langt at ein veit ein har nådd toget, at toget ikkje er kansellert og at ein har billett til rett tog. Nå har eg kjøpt meg ein kopp kaffi og beundrar den norske sommaren gjennom vidauget. Viss eg hadde vore turist og vore her for første gongen, så trur eg at eg ville ha likt det eg såg.

Det er annonsert alternativ transport frå Kongsberg, litt spenning må det vera med NSB. Eg skal på bussen til Røyse sånn etterkvart de eg skal overnatta hos Torun. I morgon reiser eg og ho til Norefjell på Aeropagosfestival. Grunnen til at eg så veldig gjerne ville dit var at Martin Lönnebo, som etterkvart er ein svært gammal mann, skulle vera der. Sidan han er eit av dei klokaste menneska eg har høyrt og lese bøker av, så var tanken på å høyra han ein gong til veldig forlokkande. Dessverre måtte han melda avbod av helsemessige grunnar, men eg trur festivalen blir veldig fin likevel.

69E16A28-BFEB-4853-9B18-0958C63E1097

Det er ein roleg føremiddag på toget, og det er deilig å senka skuldrene i eit togsete. Eg har fått ordna det som skulle ordnast i forhold til jobben, så nå ligg ein lang sommar og ventar. Heldigvis hadde eg god tid då eg skulle gå, for posen som var stappfull av matavfall revna på veg ned trappa då eg skulle kasta han. Elvira Huskestuen var fornøgd med at ho hadde tid til å sopa opp gammalt eggeskal, kaffigrut og ein halvmygla løk før ho måtte gå. Ho rakk til og med å moppa over åstaden med ein grønsåpeklut.

Nå ser eg om det til og med let seg gjera å posta dette. Det hadde vore fint 🙂

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: