Gå til innhald

Norefjell ski og spa

juni 29, 2018

BF65BC9D-7CA2-4672-B39C-7B1CBD1D1A61

Det er ikkje ofte eg kan skryta på meg å driva med verken ski eller spa, men slik heiter det her me befinn oss oppe i fjellheimen på eit stort og stilig fjellhotell.

Me er her på Aeropagosfestival. Eg kom med buss og tog og Torun, og Leif kom med tog til Kongsberg og sykkel derifrå. Han sov i telt undervegs og hadde ein fin tur bortsett frå at han nok hadde undervurdert dei siste åtte kilometrane med ganske heftig motbakke for å koma opp på fjellet. Men fram kom han…

Fine Barbro Raen Thomassen opna festivalen med å montera utstillinga «Not wanted» med teikningar av svartelista blomar. Ho trekk linjene til flyktningar som ikkje er ønska nokon stad. I dag har det vore ein intens dag. Eg har vore på eit fantastisk foredrag om japanske vandrepoetar, foredrag om kinesisk performancekunst, på workshop om tros- dialog, på foredrag med ein prest, som har jobba mykje med dialogbygging med nye religiøse strømningar. Eg har vore på tidebøner, på korte fjellturar, på foredrag om Gud i kunsten og på Spa med Torun med utandørs boblebad og naturleg høyfjellssol under blå himmel med høgfjellsutsikt. Dagen vart avslutta med konsert med Tore Thomassen. Eg vil gjerne fortelja meir om desse opplevingane, men det for bli seinare.

Mottoet for festivalen er forresten: «Hvor ble det av sjelen?» Det kan du som les få vera med og reflektera over.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: