Gå til innhald

10.mai 2019

mai 10, 2019

IMG_20190510_175959_742

I Oslo regnar det og det er irrgrønt ute. Med klissvått hår og surklande sko ankom eg hotellet vårt ved Akerselva. Eva Mari og eg har hatt ein koseleg bydag med utgangspunkt i svigerinnekaffi på Bekkestua før me tok banen frå byen. Det er ikkje ofte eg er på kleshenger, men i dag har det blitt kjole, sko og jakke. Me stoppa ved ein skopussar som det på gata og halvsov for å gje han litt pengar. Han hadde med seg ein koffert, noko som minde meg om at eg og hadde ein koffert i dag morges… Heldigvis fann eg han att i ein butikk. Nå er me klare for å gå ut…
Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: