Gå til innhald

15.mai 2019

mai 15, 2019

IMG_20190515_223058_771

«Har du lese mailen eg sende i dag morges?» Det spørsmålet fekk eg då eg var innom kontoret for å sjekka kor lenge skulen var opplåst i kveld. Eg måtte innrømma at det hadde eg ikkje. Eg lurte på om det var noko spesielt. «Nei, då» fekk eg til svar. » Eg minde bare om at du har ryddeveke denne veka, det er fort gjort å gløyma…» Eg hadde gløymt det… Og eg lurte på kor tid eg skulle få rydda ut og inn av oppvaskmaskinen, sidan eg hadde vakt i matfriminuttet og eit møte rett etter siste time. Så var det henting i barnehage og avlevering til dotter som hadde foreldresamtalar. Så skulle eg rekka mine eigne foreldresamtalar og skunda meg heim til barnevakt.

Ein av mine snille kolleger fiksa oppvaskmaskinen. Resten gjekk av seg sjølv. Nå er eg overmogen for tidleg landing…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: